Nyheder

" Fremragende udstilling" (Citat fra publikum).

 

Jysk Bonsai Klub har den 23- 25. oktober 2015 afholdt en flot udstilling under “Kreative dage” i Messe C i Fredericia. Messen fik besøg af over 21000 mennesker og vi udleverede bunker af brochurer; heraf mange til folk fra andre landsdele!

Vi fik vældig megen ros for både de udstillede bonsai og udstillingen som sådan. Vi havde også ideelle forhold, med en stor velegnet stand nær café og scene. Og vi kunne eksperimentere med at udstille bonsai på sort dug og med sort baggrund.

Ydermere var vi så heldige at de løvfældende planter stadig havde blade i flotte efterårsfarver.

Det gjorde sig vældig godt, og vi involverede medlemmer var både glade og stolte over det fine forløb af denne begivenhed.

Publikum fik lejlighed til at stemme på bedste bonsai, og der var stor rift om stemmesedlerne.

Bedste Bonsai blev Helge Madsens Hvidfyr, med Erik Pedersens Enebær på andenpladsen, skarpt forfulgt af Jesper Kristensens Koreanske avnbøg.

Om søndagen afholdt klubben talentkonkurrence, hvor 5 medlemmer deltog. Alle præsterede fine resultater. Flemming Elleby vandt dog overbevisende. De andre deltagere var meget jævnbyrdige.

 

Publikum var ivrige efter at stemme på bedste Bonsai.

225 stemmesedler blev revet væk på i alt 4 timer

Helge ved sit vindertræ med diplom og bogpræmie (Sponsoreret af Bonsaiværkstedet)

Talenterne i arbejde

Flemming lægger sidste hånd på sit konkurrencetræ

Se Foto-Galleri fra klubbens udstilling ved "Kreative dage" i

Messe C, 23.-25. oktober 2015 under "Fotoalbum" HER:

Flemmings træ, som vandt talentkonkurrencen.

Præmien bag træet er en indrammet originaltegning af Harry Tomlinson (sponsoreret af Jutia Design)

 

 

Jysk Bonsai Klub og Dansk Bonsai Selskab havde en stand ved Rosenfestivallen på Sønderskov Slot den 3. juli.

Der var stor interesse fra publikum for bonsaiudstillingen og for at få information om bonsai-hobbyen. Vi fik kontakt til adskillige, der udtalte ønske om at gøre bonsai til deres hobby. Vi byder alle potentielle medlemmer hjerteligt velkomne, og henviser til møderdatoerne i aktivitetskalenderen.

Jysk Bonsai Klub var fint repræsenteret ved Dansk Bonsai Selskabs store efterårsudstilling i Messe C i Fredericia i oktober 2016.

Udstillingen var en del af messen: "Kreative dage"; men vi havde et helt særskilt halafsnit. Jysk Bonsai Klub var meget involveret i arrangementet og resultatet var særdeles flot: Mange kommentarer lød på, at det var en fantastisk udstilling. Og det gjorde sig også rigtigt godt med sorte tæpper som baggrund i en stor del af udstillingen. De stedsegrønne fremtrådte mere fyldige og de løvfældende stod smukt med flotte efterårsfarver.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erik fik præmie for bedste Kifu Bonsai (mellemstørrelse) for ahornskoven, og Jesper blev nomineret i katagorierne bedste bonsai (for sin hvidfyr) og bedste løvfældende for sin avnbøg.